We "was" right. Again!


Am omis zilele astea sa fac precizarea. Dragos Nedelcu a plecat de la Capital la Realitatea Media asa cum anuntasem anterior aici.

Comunicatul de presa e cam asa: fostul redactor sef adjunct al revistei CAPITAL, Dragos Nedelcu, fiind mai inteligent decit ai lor, a decis sa se alature Grupului Catavencu, ca sef proiecte editoriale speciale pentru presa de business. In noul sau job, Dragos Nedelcu va avea, ca principale obiective, integrarea continutului de publishing in formate online si de televiziune (atat pentru Money Channel, cat si pentru Realitatea TV) si conceperea unor evenimente de business pentru noul grup.
Experienta lui de realizator al emisiunii Capital TV de la Realitatea TV devine un atu important bla bla bla

 

Si pentru ca tot veni vorba de transferuri, Academia Catzavencu (aka „aripa comica a Securitatii”, in unele medii) tocmai ce il pierdu pe Cornel Ivanciuc. El va conduce de acu’ inainte departamentul de investigatii al lu’ Ziua. Plecarea Ivanciucului e oarecum surprinzatoare intrucat omul facea parte din hardcore-ul Catzavencului. Oficial, el a fost dat afara pentru ca ar fi „colaborat cu Securitatea intr-o mai mare masura decit declarase anterior”. La Ziua Ivanciuc o sa il aiba drept sef pe Sorin Rosca Stanescu, un domn din categoria „Mona Musca” – turnator patriot.

 

Anyway, ceea ce nu pot io sa pricep, e cum naiba functioneaza Senatul ala al Catzavencilor. Il dau afara pe Ivanciuc dar se fac ca nu vad restructurarea Securitatii, economic vorbind, in diverse entitati aflate de-a lungul vremii in ograda SOV-ului (patronul Realitatea Media, trust in care se afla si Catzavencu).

 

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Events, Snap. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la We "was" right. Again!

  1. Joey zice:

    mlm+lead++%3Ca+href%3D+http%3A%2F%2Fleads%2Dmlm.thesimplicitycycle.com%2F+%3E+

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s