City Limits Special: Jesus is gay!


10 posibile argumente intru sustzinerea enuntzului de mai sus

1 Apostolii erau cu totzii barbatzi. Oricit de wannabe saints ar fi fost ei tot aveau nevoie de un pic de caldura in noaptea Galileei. De unde si apropierea dintre ei. In sens biblic, of course.

2 Noul Testament si diversele sale reprezentari ulterioare vorbesc despre un sarut aplicat de sus-numitul lui Iuda. Desi la vremea aia nu aparusera telefoanele mobile cu camera iata ca aceasta efuziune romantica, parte a unui joc sexual mai complex, a fost indeajuns de puternica pentru a supravietzui actelor geloase de cenzura la care s-au dedat de-a lungul timpului editorii Bibliei.

3 Un alt pasaj din Biblie care a scapat neobservat until recently. Ioan 13,23 zice cam asa: „iar la masa era rezemat la pieptul lui Isus unul dintre ucenicii Lui, pe care il iubea Isus” (de Ioan e vorba). No further comment : D

4 Pina nu demult, ierarhiile diverselor denominatziuni au fost exclusiv alcatuite din masculi care obishnuiau sa acorde o atentzie sporita hainelor si mizanscenei. Nobody’s more queerish than the Pope and the cardinals in Rome. Teoctist & co sunt pe aproape insa Biserica Ortodoxa Romana are aerul ca savirsheste o perversiune prost intzeleasa. (Neo-protestantzii sunt confuzi dar par sa aiba o aplecare catre lucrurile facute in grup ceea ce compenseaza cumva for the lack of fashion sense)

5 Reactzia teribil de nervoasa pe care a stirnit-o Codul lui Da Vinci. Putzini sunt cei dispushi sa accepte ca sus-numitul ar fi avut o relatzie cu o femeie.

6 Fragmentele eliminate din Biblie de-a lungul timpului si care incep sa iasa la iveala, unul cite unul, in ultimii ani. Vezi Evanghelia lui Iuda si textul unui discurs al sus-numitului tzinut in Ierusalim cu putzin timp inainte de incidentele din Templu. Primul care a descoperit textul este romanul de origine poloneza Corneliu Zelea Codreanu. Temindu-se de eventuale reactzii negative, Codreanu a ales sa il publice intr-o varianta cifrata in editzia princeps a volumului sau ” Pentru Legionari” (Editura Totul Pentru Tara, Sibiu, 1936 Tipografia Vestemean) . Gratzie Universitatzii din Iashi, avem si traducerea din aramaica:

7 Aparitizia textului despre care se face vorbire la punctul anterior ofera pentru prima oara o explicatzie coerenta exclamatziei emise de sus-numitul din inaltul crucii:” Eli, Eli, lama sabachtani „(Dumnezeul meu, de ce m-ai parasit). Personajul nostru tocmai realizase ca nu il poate duce pe Ioan (yeah, Ioan once again) la niciun gaybar intrucit acestea disparusera cu desavirshire in incidentele de la Sodoma. Avem asadar de-a face cu jelania cuiva care tocmai a realizat ca mutatul la San Francisco, cluburile gay, toaleta publica unde te potzi intilni cu George Michael si tricourile mulate sunt la 2000 de ani distantza.

8 Quantum nobis nostrisque ea de Christo fabula profuerit, satis est omnibus seculis notum – Ştim din vremuri imemoriale cât de profitabilă este legenda lui Christos, atât pentru noi, cât şi pentru apropiaţii noştri. Este marturia papei Leon al X-lea facuta in 1520 intr-o shedintza a board-ului Bisericii Catolice. Leon, papa nu Jean Reno, raspundea astfel intrebarii unui cardinal proaspat numit care ishi exprima naiv mirarea cu privire la publicatziile oficiale catolice care, in pofida evidentzelor, continuau sa sustzina teoria unui Jesus abstinent.

9 Succesul masiv al lui Elton John, victoria Danei International la Eurovision si tirajul inregistrat de Potretul lui Dorian Gray

10 Post-urile cu aceeshi tema scrise de Un Trecator, Shortcut si Radiocap. They’re trustworthy, believe me : D

Reclame
Acest articol a fost publicat în City Limits SpeciaL. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la City Limits Special: Jesus is gay!

 1. Rov zice:

  BLASFEMIE! [reactie redundanta] 😀

  PUNCT DE VEDERE ALTERNATIV! [reactie postmodernista]

  INCONSISTENTA! [reactie literara]

  ALLOW ME to be the first to have fun with this!

  Hue hue hue…

 2. jaunetom zice:

  Enjoy, there’s more to come. : )

 3. roisinne zice:

  inca un argument: cantece de genu „jesus, i wanna hold your hand, walk with you on a private beach….” (from a male-group called christian rock …somewhere in the south :))

 4. ce-i drept..in fiecare afirmatie exista si un pic de adevar.
  oricum… „leon, papa nu jean reno” a fost comica tare :))

 5. jaunetom zice:

  Roisine: :))))

  Andrei, precizarea era necesara. Riscul unei confuzii postmoderniste era teribil de mare 😛

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s