UK butt-naked


Gata cu gaura cheii, no more oglinzi plasate sub scari. UK goes sci-fi. Un articol din Sun ‘ce ca shpionii Majestatzii sale vor avea la dispozitzie tehnologie cu raze X care le va permite sa vada ce se afla pe sub hainele cetatzenilor. Motivele tzin, obvious, de securitate natzionala shi de lupta globala impotriva terorismului.

Acum, cunoscind apetitul britanicilor pentru asemenea lucruri, tirajul lui Sun e cea mai buna dovada, nu ne ramane decit sa ashteptam imagini cu negii de pe fundul lui David Cameron, cu tatuajul cu ancore al lui Gordon Brown, sau cu cine shtie ce merdenea pakistaneza bine dosita intre sinii unei araboaice neepilate.

PS In numele lui Borat, opritzi aparatele alea cind iese Camilla Parker la cumparaturi sau cind o ia presidentul Romaniei pe axa pin’ la Londra.

Reclame
Acest articol a fost publicat în departamentul relatii cu clientii altora, Snap. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la UK butt-naked

 1. kiwi zice:

  sa le opreask si cand vrea Charles sa iasa din casa, k n-am chef sa-i vad noua pereche d tanga rosie sau d latex/lac negru

 2. Un trecator zice:

  Lasa, lasa…. O sa infiltreze The Sun un om acolo si o sa vedem in toata lumea ce „bolnava” e monarhia britanica! 😛

 3. kiwi zice:

  oricum stie toata lumea cat d „bolnava” e monarhia britanik. eu n-am nevoie si d imagini. c, vrei sa am cosmaruri pt toata viata? >:)

 4. Un trecator zice:

  bai, sincer? eu nu stiu cat de bolnava e monarhia britanica. d’aia zic: sa ne dazvaluie, dom’le, the sun cum sta treaba!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s