Blog-job


Adrian Nastase si-a facut blog.  Sau l-a primit din partea cuiva, e putin important.   Daca ar fi fost vorba despre orice alt individ de prin spatiul public as   spune cel mult ca stirea este simpatica. In cazul asta nu e. Cred cu tarie ca Nastase trebuie ramina ingropat sub muntele de dispret acumulat in patru ani de guvernare „progresista”.

Sunt convins ca domnul Nastase poate sa sustina o conversatie stralucita (cercul sau intim de colectionari de arta si resurse publice poate depune marturie) sau sa intretina un blog decent.  AN-ul, cum e cunoscut printre apropiati, este genul de arivist cu apucaturi de snob fara exercitiu care crede cu tarie in propria-i imagine despre sine si si-o cultiva cu incapatinare.  Necunoscindu-l poti sa fii chiar un pic impresionat. Insa acelasi AN este cel care aproape ca a distrus orice urma de opozitie in Romania timp de 4 ani si a patronat generos distributia banilor publici catre cei putini alesi. Cand a plecat de la guvernare, in 2004,  Nastase a lasat in urma o Romanie mai schizoida decit o preluase. Si atunci, ca si in  1996,  se votase de teama. De teama ca s-ar putea sa cadem definitv in trecutul ala de care ne tot desprindem.    

Ca veni vorba de plecarea lui Nastase.  Cred uneori ca, daca nu ar fi tinut atit de mult la proiectia istorica a propriei imagini, emulul lui Titulescu nu ar fi ezitat sa provoace un scenariu ucrainean cu consecinte usor de banuit. Sau poate nu a avut suficiente oua. Well, i guess we’ll never know. 

Anyway 

Nastase si-a facut blog. Nastase nu e simpatic. 

Reclame
Acest articol a fost publicat în Politics and related. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Blog-job

  1. Anilu zice:

    Iata singura reactie, cred eu, elegant-persiflatoare la o asemenea gaselnita nastasiana: http://bombonel.wordpress.com/ . Un alt efort de combatere a blogului initial ar fi o irosire nenecesara.

  2. Pingback: Un alt roman care a uitat de copyright… « Stas Sushkov on wordpress.com!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s