Is-lame


Geert Wilders este un deputat olandez de (extrema?) dreapta care tine cu tot dinadinsul sa se duca dupa Theo van Gogh, regizorul ucis de un islamist fanatic.

Wilders a comis un mic filmulet propagandistic chemand la lupta impotriva musulmanilor care s-ar pregati to take over the world. O mica opera de arta militanta care contine, evidement, o suma de imagini socante. Dincolo de capete taiate si alte delicatese din bucataria lu’ Allah, cea mai socanta, in my opinion, este cea in care apare un banner pe care scrie „freedom can go to hell”. Mi’e greu sa inteleg ce a fost in mintea aluia. Despre care libertate o vorbi: a lui, a altora, despre statuia de la New York (aia s-ar cam topi in hell) .

Anyway, enjoy!

Acest articol a fost publicat în Politics and related și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Is-lame

  1. Korova zice:

    „take over the uk”- that is practically done:D
    Mi-a placut regia by scarlet pimpernel:)
    E un montaj propagandistic, true. Problema e ca given the right time and place, nu ai cum sa nu incepi sa nu fii putin sensibil la ea. Nu stiu care e in realitate atmosfera acum in Olanda. Stiu insa sentimentul pe care l-am avut uitandu-ma la teve pe 7 iulie acum vreo trei ani dupa ce decisesem sa nu ma duc la un interviu programat pt acea data in Londra. Precum si pe ala pe care l-am avut saptamana trecuta prinzand un soi de exercitiu cand ma pregateam sa schimb linia la Leicester Square. Cam atunci am decis ca abandonez fie si cel mai mic side-thought de a mai incerca sa traiesc o vreme in alta tara (ok, maybe except Bora Bora:)
    a, misto titlul, oricum:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s