Pastile de ura si dispret


Un articol aparut pe site-ul ziarului israelian Yedioth Ahronoth remarca valul de comentarii antisemite care insotesc pe site-urile romanesti stirea privind prabusirea elicopterului israelian in urma cu doua zile.

Sunt nominalizate realitatea.net si tvr.ro si sunt citate cateva remarci ale cititorilor.  Astfel, pe realitatea.net cineva ii numeste pe israelienii care si-au pierdut vietile in accidentul din Brasov „teroristi sionsti” iar un alt cititor se plange ca Romania e controlata de evrei iar localnicii nu fac decat sa le urmeze ordinele.

Partea ironica a povestii e de gasit in comentariile de pe ynet.  Sunt cititori care remarca faptul ca genul acela de afirmatii sunt tolerate inclusiv pe site-urile Reuters sau AP.  Mai mult, exista si o suma de  reactii in aceasta nota:

Typical of the enlightened Romanians  where the highest level of education most people attain is the third grade, and most lasting ‘relationships’ are between a man and at least one animal. Still, that’s a great improvement from just ten years ago

O fi asa de greu sa moderezi niste comentarii?

Reclame
Acest articol a fost publicat în departamentul relatii cu clientii altora și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Pastile de ura si dispret

  1. Pingback: Tweets that mention Pastile de ura si dispret | daily teo -- Topsy.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s